Termeni si conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Utill.ro (utill.ro)

Site-ul Utill.ro (utill.ro) este operat de societatea ALEGRIA UTIL GRUP SRL, cu sediul social in Aleea Postavarul nr. 6, Bl. D2, Sc. 1, Etaj 10, Ap 216 Sector 3, Bucuresti, Numar de Telefon 0733801432, adresa de email contact@utill.ro, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/13520/2014, Cod Unic de Inregistrare33820961. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. 

Administratorul site-ului Utill.ro (utill.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment. 

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala 

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. 

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia. 

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului 

Termenii și condițiile de exercitare a dreptului de retragere sunt guvernate de O.U.G. 34/2014.

Conform OUG nr 34/2014, cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un produs/produse, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui produs sau mai multe expiră în termen de 14 calendaristice zile de la:

  • ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului produs – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat
  • ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului produs sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese

Renuntarea la produs dupa trecerea celor 14 zilecalendaristice nu sunt luate in considerare.

Conform legislatiei în vigoare, renuntarea la contract este aplicabila doar clientilor persoane fizice, in cazul persoanelor juridice, ne rezervam dreptul de a accepta sau nu returul produselor.

Pentru a returna un produs achizitionat de pe site-ul utill.ro, Cumparatorul este obligat se ne informeze in scris pe email la contact@utill.ro sau telefonic la numarul de telefon 0733801432. Returul se poate face doar dupa confirmarea telefonica sau pe email de catre un operator utill.ro.


Important de stiut!

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia cu ceea ce va doriti, inainte de a-l cumpara.

Va rugam verificati produsele inainte de a le spala si folosi. Produsele spalate sau folosite nu se pot returna sau schimba.

Fotografiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.  

Fotografiile sunt cu titlu de prezentare, astfel pot exista diferente de nuanta.

Pentru a returna un produs achizitionat de pe site-ul utill.ro, va rog sa ne contactati pe email la contact@utill.ro sau telefonic la 0733801432. Returul se poate face doar dupa confirmarea telefonica sau pe email de catre un operator utill.ro.

Produsele ce fac parte din categoria Lenjerie intima, nu se pot returna!!!

Atentie! Va rugam sa verificati starea coletului in mometul livrarii si a produselor imediat dupa ce au fost livrate de catre curier.

Orice reclamatie privind starea produselor (produs spart / lovit / zgariat / rupt / patat etc, accesorii lipsa / sparte / lovite / zgariate, etc) livrate catre cumparator va fi semnalata in scris la adresa de e-mail contact@utill.ro sau telefonic la numarul de telefon 0733801432 in maxim 24 ore de la primirea produselor.

Produsele primite cu probleme ( ex: - produs spart / lovit / zgariat, etc, accesorii lipsa / sparte / lovite / zgariate, etc) de catre consumator si semnalate in termenul de 24 ore, vor fi schimbate sau va fi returnata contravaloarea produsului intr-un cont bancar specificat de cumparator.

Returnarea produselor cu probleme ( ex: - produs spart / lovit / zgariat / rupt/ patat, etc, accesorii lipsa / sparte / lovite / zgariate, etc) se face prin firma de curier, costurile de expediere sunt suportate de catre noi.

In cazul in care cumparatoul doreste inlocuirea produsului primit cu defecte, administratorul Utill.ro (utill.ro) se obliga sa achite taxa de transport pentru livrarea produsului schimbat.

Reclamatiile privind starea produselor (produs spart / lovit / zgariat / rupt / patat etc, accesorii lipsa / sparte / lovite / zgariate, etc) dupa termenul de 24 de ore de la primirea produsului nu se vor lua in considerare.

Produsele returnate in termen de 14 zile calendaristice trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

- Produsele pe care doriti sa le returnati trebuie să fie în aceeasi stare în care le-ati primit. 

- Produsele trebuie returnate in ambalajele originale, nedeteriorate, cu toate accesoriile incluse dupa caz, sa fie ambalate intr-o folie/punga/cutie suplimentar pentru a nu fi lipite etichete de catre curier direct pe ambalajul original al produsului.

-  Produsele returnate nu trebuie sa aiba urme de uzura: miros, urme de apa, zgarieturi, lovituri, pete, urme de manacare. etc.

- Produsele folosite nu pot fi returnate.

- Produsele ce fac parte din categoria Lenjerie intima, nu se pot returna!!!

In cazul in care produsul returnat nu indeplineste conditiile de mai sus, acesta nu se poate returna si va fi retrimis cumparatorului, acesta suportand toate costurile de livrare.

Returul produselor se face doar prin firma de curierat (orice firma de curierat rapid) cu livrare la adresa indicata de noi, costurile de expediere sunt suportate de catre cumparator. Nu acceptam colete retur cu ridicare de la oficiul postal, nu se poate returna sau ridica un produs de la sediul firmei.

Cumparatorul are obligația de a achita în mod direct costurile aferente transportului (achitati transportul catre noi in momentul in care predati returul curierului (coletele ce vin cu plata la noi, vor fi refuzate).

Returnarea banilor:

In functie de optiunea cumparatorului, banii proveniti din returul produselor se pot folosi pentru achitarea altui produs, sau se pot restitui in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea produsului de catre utill.ro in contul bancar al cumparatorului, transmis pe adresa de email contact@utill.ro.

Suma returnata cumparatorului va fi exact pretul produsului platit, nu si a transportului.

Restituirea banilor se face doar prin virament bancar, in contul bancar specificat de cumparator la adresa de email contact@utill.ro. Nu acceptam colete retur cu plata ramburs.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare.


Administratorul Utill.ro (utill.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare).


Garantia Produselor

 Garantia produselor achizitionate de pe site-ul utill.ro se acorda conform legislatiei romane in vigoare la data cumpararii, se aplica numai daca aparatul este folosit corespunzator (in concordanta cu instructiunile de folosire) si este valabila numai insotita de factura de cumparare si certificatul de garantie, ambele in original.

In cazul defectarii in conditii normale de utilizare, pe durata perioadei de garantie, produsul se va repara gratuit, la sediile mentionate in certificatul de garantie primit.

Situatii care duc la iesirea din garantie a produsului:

· Nerespectarea conditiilor de manipulare, transport, pastrare, instalare, punere in functiune, exploatare si intretinere prevazute in manualul de utilizare sau in conditii ce contravin standardelor tehnice din Romania;
· Documentele de garantie nu sunt prezentate, au fost deteriorate / modificate sau sunt ilizibile;
· Aparatul prezinta deteriorari cauzate de accidente mecanice, lovituri, socuri, patrunderi de lichide, expuneri la foc, utilizare gresita sau neglijenta, schimbari ale starii aparatului, pastrarea in conditii improprii – functionarea repetata in regim de mari diferente de temperatura care cauzeaza fenomenul de “condens” intern, expunerea excesiva la umezeala sau radiatii solare, deteriorarea antenei sau a capacelor de protectie sau neglijentei in utilizare;
· Sigiliul aplicat de catre vanzator a fost deteriorat, sters, sau inlocuit;
· Produsul a fost utilizat impreuna cu alte accesorii in afara celor recomandate de producator (alta baterie decat cea recomandata de producator, alt incarcator de retea decat cel original, care poate furniza tensiuni de alimentare diferite decat cea nominala specificata in manualul de utilizare, incarcatoare auto, hands-free);
· Interventii software sau reparatii executate de catre persoane neautorizate sau alte unitati decat cele specificate in prezentul certificat;
· Neconcordanta intre seria de pe certificat si cea inscrisa pe produs;

Pierderea certificatului de garantie determina iesirea din garantie a produsului.

Necompletarea sau completarea incorecta a certificatului de garantie atrage dupa sine raspunderea vanzatorului.

Perioada de garantie se prelungeste cu timpul scurs de la data predarii produsului la service, pana la data repunerii in stare de functionare a produsului. Prelungirea termenului de garantie se inscrie pe certificatul de garantie.

Cumparatorului i-a fost probata functionarea corespunzatoare a produsului si i s-a explicat modul de utilizare.

Cumparatorul a verificat inventarul de livrare al produsului. Cumparatorul a luat la cunostinta de integritatea suruburilor si sigiliilor produsului.

In cazul defectarii produsului, cumparatorul va trebui sa se prezinte la unul dintre sediile/punctele de service specificate in prezentul certificat. In cazul in care clientul nu domicilieaza in acelasi oras cu unul dintre punctele de service mentionate pe certificat, clientul trebuie sa trimita produsul printr-un curier rapid catre unul dintre punctele de service specificate in certificat si sa achite taxele necesare transportului.

Garantia furnizata nu afecteaza drepturile statuale ale consumatorului prin legislatia aplicabila in vigoare (Legea 449/2003; OG 21/1992) si nici drepturile consumatorului in raport cu dealer care decurg din contractul de vanzare cumparare.


Modalitati de plata:

Utill.ro (utill.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata: 

1.  Plata in sistem ramburs:

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.


2. Plata Online cu card bancar prin PlatiOnline.

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in
conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele
VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod
CVV2/CVC2).
Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii.
Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.
Siguranta informatiilor dvs. este garantata de faptul ca PlatiOnline nu stocheaza
datele confidentiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata
catre banca procesatoare. In acest fel informatiile dvs. sunt in siguranta.
Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de
schimb al bancii dumneavoastra.

 Tranzactia va aparea pe extrasul de card cu numele utill.


3. Ordin de plata sau transfer/virament bancar:

Plata se face in baza unei facturi proforme, in urma confirmarii telefonice de catre un operator Utill.ro. Livrarea produselor se face dupa confirmarea platii, in contul de mai jos.

Cont: RO35INGB0000999904675293

Banca: ING Bank

Beneficiar: ALEGRIA UTIL GRUP SRL

CUI (cod fiscal): 33820961


Modalitatii de Livrare:

Livrarea produselor se face doar pe teritoriul Romaniei, prin firma de curierat rapid - GLS Romania.

Produsele comandate sunt livrate in maxim 2-4 zile lucratoare de la confirmarea telefonica a comenzii de catre un operator utill.ro, in functie de disponibilitate produselor. Taxa de Transport este 20 Ron pe tot teritoriul Romaniei, indiferent de kg sau km suplimentari.


Frauda 

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Utill.ro (utill.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului. 

Drept aplicabil 

Prin folosirea site-ului Utill.ro (utill.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Utill.ro (utill.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare. 

Disponibilitatea serviciului 

Administratorul Utill.ro (utill.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Utill.ro (utill.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. 

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0733 801 432 sau prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@utill.ro.


Nume Firma: SC ALEGRIA UTIL GRUP SRL

Date Fiscale: Registrul Comertului: ROONRC.J40/13520/2014, CIF: 33820961

Adresa sediu social: Aleea Postavarul nr. 6, Bl. D2, Sc. 1, Etaj 10, Ap 216 Sector 3, Bucuresti.

Telefon: 0733801432 (Vodafone) - Luni-Vineri, 09:30-18:00

Email: contact@utill.ro (timp de raspuns maxim 1 zi lucratoare)