Politica de Retur

Termenii și condițiile de exercitare a dreptului de retragere sunt guvernate de O.U.G. 34/2014.

Conform OUG nr 34/2014, cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un produs/produse, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui produs sau mai multe expiră în termen de 14 calendaristice zile de la:

  • ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului produs – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat
  • ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului produs sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese

Renuntarea la produs dupa trecerea celor 14 zilecalendaristice nu sunt luate in considerare.

Conform legislatiei în vigoare, renuntarea la contract este aplicabila doar clientilor persoane fizice, in cazul persoanelor juridice, ne rezervam dreptul de a accepta sau nu returul produselor.

Pentru a returna un produs achizitionat de pe site-ul utill.ro, Cumparatorul este obligat se ne informeze in scris pe email la contact@utill.ro sau telefonic la numarul de telefon 0733801432. Returul se poate face doar dupa confirmarea telefonica sau pe email de catre un operator utill.ro.


Important de stiut!

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia cu ceea ce va doriti, inainte de a-l cumpara.

Va rugam verificati produsele inainte de a le spala si folosi. Produsele spalate sau folosite nu se pot returna sau schimba.

Fotografiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.  

Fotografiile sunt cu titlu de prezentare, astfel pot exista diferente de nuanta.

Pentru a returna un produs achizitionat de pe site-ul utill.ro, va rog sa ne contactati pe email la contact@utill.ro sau telefonic la 0733801432. Returul se poate face doar dupa confirmarea telefonica sau pe email de catre un operator utill.ro.

Produsele ce fac parte din categoria Lenjerie intima, nu se pot returna!!!

Atentie! Va rugam sa verificati starea coletului in mometul livrarii si a produselor imediat dupa ce au fost livrate de catre curier.

Orice reclamatie privind starea produselor (produs spart / lovit / zgariat / rupt / patat etc, accesorii lipsa / sparte / lovite / zgariate, etc) livrate catre cumparator va fi semnalata in scris la adresa de e-mail contact@utill.ro sau telefonic la numarul de telefon 0733801432 in maxim 24 ore de la primirea produselor.

Produsele primite cu probleme ( ex: - produs spart / lovit / zgariat, etc, accesorii lipsa / sparte / lovite / zgariate, etc) de catre consumator si semnalate in termenul de 24 ore, vor fi schimbate sau va fi returnata contravaloarea produsului intr-un cont bancar specificat de cumparator.

Returnarea produselor cu probleme ( ex: - produs spart / lovit / zgariat / rupt/ patat, etc, accesorii lipsa / sparte / lovite / zgariate, etc) se face prin firma de curier, costurile de expediere sunt suportate de catre noi.

In cazul in care cumparatoul doreste inlocuirea produsului primit cu defecte, administratorul Utill.ro (utill.ro) se obliga sa achite taxa de transport pentru livrarea produsului schimbat.

Reclamatiile privind starea produselor (produs spart / lovit / zgariat / rupt / patat etc, accesorii lipsa / sparte / lovite / zgariate, etc) dupa termenul de 24 de ore de la primirea produsului nu se vor lua in considerare.

Produsele returnate in termen de 14 zile calendaristice trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

- Produsele pe care doriti sa le returnati trebuie să fie în aceeasi stare în care le-ati primit. 

- Produsele trebuie returnate in ambalajele originale, nedeteriorate, cu toate accesoriile incluse dupa caz, sa fie ambalate intr-o folie/punga/cutie suplimentar pentru a nu fi lipite etichete de catre curier direct pe ambalajul original al produsului.

-  Produsele returnate nu trebuie sa aiba urme de uzura: miros, urme de apa, zgarieturi, lovituri, pete, urme de manacare. etc.

- Produsele folosite nu pot fi returnate.

- Produsele ce fac parte din categoria Lenjerie intima, nu se pot returna!!!

In cazul in care produsul returnat nu indeplineste conditiile de mai sus, acesta nu se poate returna si va fi retrimis cumparatorului, acesta suportand toate costurile de livrare.

Returul produselor se face doar prin firma de curierat (orice firma de curierat rapid) cu livrare la adresa indicata de noi, costurile de expediere sunt suportate de catre cumparator. Nu acceptam colete retur cu ridicare de la oficiul postal, nu se poate returna sau ridica un produs de la sediul firmei.

Cumparatorul are obligația de a achita în mod direct costurile aferente transportului, (achitati transportul catre noi in momentul in care predati returul curierului )coletele ce vin cu plata la noi, vor fi refuzate.

Returnarea banilor:

In functie de optiunea cumparatorului, banii proveniti din returul produselor se pot folosi pentru achitarea altui produs, sau se pot restitui in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea produsului de catre utill.ro in contul bancar al cumparatorului, transmis pe adresa de email contact@utill.ro.

Suma returnata cumparatorului va fi exact pretul produsului platit, nu si a transportului.

Restituirea banilor se face doar prin virament bancar, in contul bancar specificat de cumparator la adresa de email contact@utill.ro. Nu acceptam colete retur cu plata ramburs.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare.


Administratorul Utill.ro (utill.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare).