Poze Masina de facut taitei / paste Peterhof PH-1601

  • Poze Masina de facut taitei / paste Peterhof PH-1601
  • Poze Masina de facut taitei / paste Peterhof PH-1601
   
 
Pin It


Masina de facut taitei / paste Peterhof PH-1601

Cod: PH-1601

Pret: 115 RON

Disponibil in stoc

Pretul nu include taxa de livrare

Masina de facut taitei / paste Peterhof PH-1601 puteti prepara diferite tipuri de paste (spaghete - 1,5 mm, fettuccini - 6,6 mm), poate fi ajustat in functie de grosimea aluatului sau in functie de grosimea pastelor (buton reglare cu role, 7 setari de grosime).

Material otel inoxidabil de foarte buna calitate, maner detasabil, surub de fixare, recomandat pentru uz casnic.

Aparatul pentru paste si taitei Peterhof  PH-1601 are clema detasabila de masa, maner detasabil, si ajustarea rolelor are 7 setari de grosime

Prepararea pastelor si a taiteilor cu masina Peterhof PH-1601:

Mai intai treceti aluatul din prima fanta pentru a intinde foaia.
- Setati masina la treapta 7 de grosime, si treceti aluatul prin aceasta.
- Pentru a obtine grosimea potrivita treceti aluatul prin toate treptele consecutiv.
- Grosimea minima se obtine la treapta 1 fiind de 0.2 mm.
- Odata pregatita foaia taiati-o cu ajutorul unui cutit la o lungime de aproximativ 25 cm. apoi treceti-o prin fanta ce taie aluatul in fasii.
- Dupa obtinerea pastelor acestea se tapeaza cu faina si se pun la uscat.
1: Daca lamele nu vor taia aluatul inseamna ca acesta este prea moale, in acest caz mai adaugati faina si treceti din nou aluatul prin prima fanta.
2: Daca aluatul este prea tare mai adaugati apa si apoi treceti aluatul din nou prin prima fanta.

Exemplu de preparare taitei:

- Reteta de baza pentru o persoana este: 125g de faina de grau si 1 ou.
- Sfat: nu folositi oul direct din frigider.
- O portie pentru 4 persoane: 500g de faina si 4 oua. Puteti inlocui oul cu apa. In locul unui ou folositi 80 ml de apa. NU adaugati sare! Pineti faina intr-un vas si adaugati oul in mijlocul fainii.
- Amestecati oul cu faina pana se omogenizeaza. Framantati compozitia cu mainile pana veti obtine un aluat consistent.
- Daca aluatul este prea tare adaugati un pic de apa, daca este prea moale, adaugati faina. In momentul in care aluatul nu se mai lipeste de mana inseamna ca este potrivita pentru a prepara taitei.
- Asezati aluatul obtinut pe masa tapetata cu faina in prealabil si taiati-o in bucati mai mici cu ajutorul uni cutit.

0733801432 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 09:00-18:00

 


Detalii produs


Categorie: Masini de facut paste / taitei

Producator: Peterhof

Cod produs (SKU): PH-1601



Produse similare


Masina de facut taitei / paste Peterhof PH-1602 poate fi ajustat in...
120 RON
Masina de facut taitei / paste Blaumann BL-1176 este fabricat din...
140 RON
Masina de taitei Grunberg poate fi un ajutor minunat in oricare...
115 RON
Masina de facut taitei este conceputa din otel inoxidabil (inox) si...
100 RON
  
  

  

Filtreaza dupa brand

  



  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?